Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan stå avklädd framför dig!!


Jag kan stå avklädd framför dig
Låta dina ögon svepa längs min kropp
Låta dina händer smeka min hud



Det händer oss hela tiden


Men försök att röra vid mitt hjärta
Försök att komma åt mina känslor
Försök att fånga min själ



Först då är jag naken framför dig!




Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 470 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-03-02 01:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara gudinna
2014-06-25

    Anna Sefyrin Höijer
Berörande och genomtänkt text. Klokt!
2014-03-06

  Rozsi.kovacs

intressant text av innebörden på
naket där nakenheten kan se olika ut
2014-03-06

    cococola
Hmm.
2014-03-06

    ej medlem längre

Så jättebra poeterat ...
2014-03-06

  aol
s bra skaldat vännen,
2014-03-02

  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2014-03-02

    ej medlem längre
Intressant grepp med en kroppslig isbergsmodell.
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit