Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar



ja
jag jagar en dröm
flera

det handlar inte om
att sprinta i mål
det handlar inte
om att springa en marathon

det handlar inte
om...

men det handlar om
steg kanske
att resa sig

alla fall att lyfta upp huvudet
och se






Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 586 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-02 09:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra framförhållning
2014-04-13

  livets_vår_51
Det är inte alltid självklart vad som är dröm och vad som är verklighet...!
2014-03-08

  RitaBrunner
Drömmar behöver inte alltid vara orealistiska...
Gillar!
2014-03-03

  Lars Hedlin
Bra och insiktsfull..kram
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula