Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL!





Ta hand om mig själv
inte bli omhändertagen

Vara en tillgång
inte en belastning

Fortsätta leka
har skaffat nytt pass




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-02 09:40



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du får in varje ord bra. Och slutklämmen är underbar. Du är redo att ta steg som andra bara drömmer om.
2014-03-05

  louisegirl
Fint och härligt skrivit!
2014-03-02

    Rolf Zandén


Ja man skell va sig själv
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP