Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar

Tänk
att jag fått träffa dig

Jag
tog det första iniativet
och du mottog det

Du
är så fantastisk

Jag
vill ha dig hos mig
det är lite tomt här
utan dig

Men
får snart se dig igen
min käraste

Du
är så underbar
och så fin




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-02 15:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint..
2014-04-15

  Angel of love
Väldigt vacker text. Kärleken är fantastisk.
2014-03-03

    ordskalv
Vi måste hylla dom vi älskar för att världen ska få slut på krig. Om vi talar med stängda munnar och låter det vackra glida oss förbi. Då byggs ett mörker runt ett längtande hjärta. Då drunknar ljuset i hatets svärta.
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson