Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga

Om vi talar med stängda munnar
Och låter det vackra glida oss förbi

Då byggs ett mörker runt ett längtande hjärta
Då drunknar ljuset i hatets förintande svärta

Om vi inte vågar
Se med öppna ögon
Ta vara på den
Eller det
Då vet vi vad som väntar
Ett hjärta fyllt med tomhet






Fri vers (Fri form) av ordskalv
Läst 341 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-02 16:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
mycket väl skrivet samt framfört, dessutom korrekt.
2016-01-11

  Johan Strömstedt
Allvar är inte alltid så lätt atty formulera. Här helt utan pekpinnar, bra.
2014-05-30

  Lars Hedlin
Mycket stor insikt i denna!
2014-03-03

  Lena Själsöga Keijser
i dina ord ser jag eftertänksamhet samt
en damm öppnas

en vacker
bild

maning
2014-03-03

  Carl Mikael Fäldt
Du skriver riktigt sammanhållet i första delen av texten-men sedan börjar det halta-lite

Helheten är dock i min smak-kraftfullt och mycket viktigt/vackert!
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv