Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdans

Ljusbågens blåaktiga
stroboskopliknande sken
kastas över de snötäckta
tallarna

Om ljuset i vagnen varit släckt
och technomusiken fyllt högtalarna
hade vi haft ett häftigt dansgolv,
rullandes någonstans
mellan Nässjö och Mjölby




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 554 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2014-03-02 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)