Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrummet

MELLANRUMMET

 

Tryggt vilande i sitt duntäcke

ligger det kalla mellanrummet

breder ut sig hänsynslöst

i sin frigjorda njutning

 

I nästa stund har det utplånats

ofrivilligt dragit sig samman

runt sin innersta kärna

 

Sanning och lögn ligger skavfötters

och nosar på varandra

Någon odör ?

 

 




Fri vers av Litchi VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-02 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP