Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets symfoni

En dröm
En människa
Oavsett vad
Fånga det som leker i bröstet
Låt det inte bli till en spökstad

Det pirrar i magen
Det får dig och le
Inse att det inte var slumpen
Som gav dig de

En varm hand i din
En stunds magi
Allt är redan skrivet
Som en vacker symfoni

När du tvivlar och är rädd
Kom
Vila då
Under min oändliga vingbredd




Fri vers (Fri form) av ordskalv
Läst 309 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-03 16:55



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En varm och fin inlevelse. som berör.
2014-05-30

  Ola Rydberg
fint älskade slutet
2014-03-11

  Eliza-69
Så fint...
2014-03-10

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv