Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten



min hemlighet
vilade i dina ögon

varje gång du såg på mig
var jag rädd att den skulle speglas i mig
och i samma ögonblick
avslöjas för dig

tänk då att den var det mest värdefulla för mig

så klart
syns kärleken där
när jag ser på dig

uti dina ögon
vilandes tryggt
i det djupa blå

önskar att jag inte vore så rädd
för att du ska få veta
att jag älskar dig så




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-03 21:24



Bookmark and Share


  Peter G VIP
vilken vacker kärleksdikt!
2014-03-15

  Lars Hedlin
Så vackert :)
2014-03-05

  Angel of love
Jätte fin.
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet