Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlig frihet.



Varför skall man kämpa för att passa in
om man är skapad för att sticka ut?




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-04 10:12



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Du är helt underbar! Sparar.
2014-03-08

  mickech
Mycket bra!!
2014-03-06

  M M Mannheim VIP
Rätt så!
2014-03-05

  Gabrielle Laurèntzen
Verkligen sant!

Riktigt bra!
2014-03-04

  Just Emotions
Precis!!! och jag är mållös så varför kämpar jag med att formulera mig!?
2014-03-04

  Angel of love
Klockrent, så bra!
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP