Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En komplimang

En komplimang är ett frö
som kan växa till vänskap
eller kärlek.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 480 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-25 16:00



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Så sant så... underbart är det!
2014-04-04

  Connie
Vackert! En komplimang är ordets solsken ;)
2014-04-03

  louisegirl
Jätte fint!
2014-03-31

  Eva Helene VIP
Som ringar på vattnet. Fint!
2014-03-26

  Maria Sundelin VIP
Eller bara få den som tvivlar på sitt värde att våga Le en gång
2014-03-25

  Ingrid Trolle
Mycket sant.
Ärlig vänlighet
främjar också
eget välbefinnande.
2014-03-25

  Vid tangenten
Så fint beskrivet :)
2014-03-25

    ej medlem längre
Fint skrivet..
2014-03-25

  Linda CH VIP
Vänlighet och komplimanger kan man slösa med! Tycker om din text.
2014-03-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis som mannen
sa när han kysst en
kvinna på handen,
varför han gör så,
han sa man får ju
börja någonstans...
2014-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en bra sak att tänka på...fint...
2014-03-25

  Lars Hedlin
JA just så..Vackert framfört ;)
2014-03-25

  Angel of love
Vackert skrivet.
2014-03-25

    ej medlem längre
Du skriver så fint.
2014-03-25

    ej medlem längre
Så sant, komplimanger är alltid positivt.
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck