Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa..... Till evig kärlek.

 

Det vackra paret glittrar i sin kärlek och närhet.

Paret står i sina vita kläder och runt dem i sanden är ett hjärta markerat med vackra vita blommor.

Deras händer sammanflätar deras liv och deras två barn sitter på knä vid deras sida. Prästen ger dem sin välsignelse och de lovar varandra att älska i nöd och lust.

Ett glatt jubel hörs  från alla som stannat till,för att i solnedgången bevittna deras kärlek.

Deras kyss är början på deras nya liv,nu som man och hustru.

<3 <3 <3




Fri vers av Angel of love
Läst 888 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-03-04 15:18



Bookmark and Share


  H.C.B
sämre odds har man spelat på, om och vid i betydligt större bemärkelse i herrens namn.

deras kyss är början på något nytt.

är dem mogna inför detta?

känns som 50/50 men håller tummarna.
2014-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert till en ljuvlig bild...
2014-03-09

  Anya VIP
Fin bild av en viktig händelse i livet.
2014-03-06

  Lars Hedlin
Underbart skriftat så man blir glad ;)
2014-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Vackert skrivet om en oförglömlig händelse.
2014-03-05

  Fem hjärtan VIP
Åh, så vackert! Vilket drömbröllop!
2014-03-05

  Maria Sundelin VIP
Fint och varmt
Kramar
2014-03-04

    ej medlem längre
Du målar upp mitt drömbröllop, är du den lyckliga kvinna?
Väldigt fin text.
2014-03-04

    ej medlem längre
Mmm.. *blundar och målar upp ögonblicket* hoppfullt och fint!
2014-03-04

    ej medlem längre
Håller med Zafiro.

Ute i naturen ska det ske,om det sker.

Du framför allt väldigt vackert....får en att längta.
2014-03-04

    ej medlem längre
Så vackert beskrivet!Ska det ske nångång..så är det på en strand eller på klippor..<3
2014-03-04

  M M Mannheim VIP
Vilket vackert skaldestycke om en kärlek som blev ett äktenskap.
2014-03-04

    Dan Myrbeck
Vackert skildrat!
2014-03-04

  Ponkla
Vackert skrivet!
2014-03-04

  louisegirl
Kärleksfull och fin
strandvigsel <3

2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love