Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ens du

det är fan så mycket enklare att ha dig på håll
glöm att du är välkommen
du ställer bara till det
rör upp allt jag lagt till rätta

jag har stängt dörren
slängt iväg nyckeln
dragit ner gardin

ingen och då menar jag ingen
ska komma hit mer
och riva hål på mitt skal
jag är redan tillräckligt sönder

ingen kan laga mig med ord
med blickar
med smekande fingrar

inte ens du
.







Fri vers av Ullagulla
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-07 21:04



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande och starkt för att "slänga nyckeln" för att få frid och kunna läka!
2014-03-08

  Feeling
Väldigt målande om att vara sårad. Lätt att känna med och in. Tycker om.
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla