Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skapa svek

Dina tårar skapar frost på mina kinder.
Du är våt
jag är kall
och din smärta
vilar på mitt
samvete.

Jag har gjort illa förr
Svävat ut
tappat fotfästet
och glidit med i vindens världsliga promenader.

Du väljer att säga förlåt och gör mig mindre.
Jag väljer att säga förlåt, och känner mig mindre.
Vi väljer att hålla tystnaden i handen, blunda, och hoppas på bättre tider.


Jag ska bli en bättre människa.




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-12 19:37



Bookmark and Share


  Li-Lo
Du är våt jag är kall, skapar frost på kinden. åh vad bra.
2014-09-08

  sommarmoln
Vacker vemodssuck:)
2014-06-12

  blått nagellack
Väldigt naket och äkta. Starkt.
2014-06-12

  Daniela I
Underbar men sorgsen gillar.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP