Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provar mina vingar.


Flyger hellre
och ramlar ner ibland

än står så stadigt
att jag inte vågar lyfta.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-03-05 09:30



Bookmark and Share


  aol
Så sant bra skaldat vännen
2015-09-17

  Johan Strömstedt
Väl skrivet.
2014-03-11

    ej medlem längre
Ord som jag behöver ta till mig nu. Fint skrivet, och tack för att du påminner.
2014-03-11

  Ljusletaren
Underbara och sanna ord *gillar* /kram
2014-03-10

  Alicia Stenfors
Du är modig
2014-03-08

  M M Mannheim VIP
Det var inte bara en dikt, det var visdomsord!
2014-03-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
V isst rätt
Å det på alla sätt
G ott Du bevisar
A tt försök lisar!
2014-03-05

  louisegirl
Sant och bra förmedlat!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP