Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela världen snurrar

Allting är kaos.
Hela världen snurrar.
En skräckslagen orkester spelar på högsta volym.
Hjärtat bultar.
Känns som om det ska explodera.
Vart är jag på väg?
Vart har jag hamnat?
Livet är guds fyrverkeri.
Det är vackert, farligt, fascinerande och läskigt på samma gång.




Fri vers av pufflan
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-05 13:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visst är det så.
2014-03-05

  SellwiN VIP
Bra skrivet :)
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

pufflan
pufflan