Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan vara landet kan vara göteborg

det kan vara landet
det kan vara göteborg
en plats du tycker för mycket om
för att flytta dit
och fylla den med stress och oro
ett konstant sneglande på visare
ett andefattigt tugg
armar tyngda utav matkassar
och kläder genomblöta
av ett alltför hemtamt regn







Fri vers av David Gustafsson
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-05 16:49



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
så underbart,
du kanske har rätt, längtan
det är inte ofta samma när man står där.
jag skall tänka på denna dikt när jag har hemlängtan,
- till västkusten
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson