Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Änglar, alver och presidenter.


Tror du på?

Tror du på?
Änglar, alver och presidenter.
Shamaner, trollkarlar och talibaner.
Narcissister , djurkötevänner och militanta pacifister.
Vill du bli president miljonär samt militär?

 




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-05 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin