Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Submersio, älskade

Submersio, älskade

det är spikat i fruset trä

det är vridet i bjälkarna

det är ett brustet majsju i kanten

klingar om en botten av slam och grus

där gummistövlar fastnar och sugs fast

där flytande vätska fyller trachea

medan barn och kaniner leker i tallskog

smattrar motorsågen i 4M

skränar Puch Dakota i nio kilometer

bland sand och damm och löv.




Fri vers av Alex Dirk
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-05 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en hel del gott här. jag är inte helt övertygad om rytmen, t ex skulle det tredje (det är) innan majsju utgå. jag tror att om du stärker rytmen så kommer texten att få högre fart och det skulle funka bra (tror jag). sen är väl vätska alltid flytande så det behöver kanske inte sägas. slutet är skönt.
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Alex Dirk
Alex Dirk