Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att leva

 

En liten tid

innan vi får frid

Måste vi leva här

i ondskans sfär

 

Men om du hittar lyckan

så har du hittar kryckan

Som gör ditt liv bättre

var då nöjd innan det blir sämre

 

Att gapa efter mycket

förstör ofta helhetsintrycket

Av att njuta av vad lycka är

innan det är försent och det till andra sidan bär

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-06 05:16



Bookmark and Share


  Ponkla
Fint skrivet!
2014-03-06

    ej medlem längre
Förnöjsam, om också fattig, är lycklig,
oförnöjsam, om också rik, är sorgsen, säger ett kinesiskt ordspråk
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP