Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två saker

Det finns två saker jag hatar:

När jag skriver något bra som ingen tycker om

När jag skriver något dåligt och folk tycker om det




Övriga genrer (Aforism) av skenaktig kärlek
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-17 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek