Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att komma över skrivkrampen har jag bestämt mig för att skriva.


Djur & natur - limerick

 

Det smått nyfikna paret från Bjuren
fantiserar om sex i naturen
Där i kohagens grönska
om de båda får önska
blir de ohämmat tagna av tjuren




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-06 16:48



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Du vet verkligen hur en limerick ska vara! Finns allt för många som glömmer formen. Du lyser Daniel.
2014-03-07

    ej medlem längre
en klockren "äkta" limerick, inklusive grova osedligheter. härligt!
2014-03-06

  walborg
Total inspiration från naturen själv alltså!
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP