Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna kommer och går.



Gårdagen är förbi.

Morgondagen har vi inte mött.

Dagen kan vi fånga!




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-07 09:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbara och sanna ord/ kram
2014-03-10

  Alicia Stenfors
Och hur kan vi hålla dagen fast? Den försvinner så fort!
2014-03-08

    ej medlem längre
Så sant och så väl fångat!
2014-03-08

  Angel of love
Åh ja denna dagen ska vi fånga och leva först.
Jätte fint.
2014-03-07

    ej medlem längre
Vi kan också släppa dagen fri.
2014-03-07

  louisegirl
Just så!
Bra skrivit!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP