Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget






Vi ska aldrig

förlora

kriget




Fri vers av Lars Gullberg
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-07 20:58



Bookmark and Share


  Jaseph
Ett peppande tillrop. Och om syftet är gott så är det väl bara att låta sig taggas.
2014-03-11

  jimmy johansson
Vi ska aldrig påbörja kriget.
Vi ska aldrig påbörja kriget..
Vi ska aldrig påbörja kriget...
Vi ska aldrig påbörja kriget....
Vi ska aldrig påbörja kriget.....
Vi ska aldrig påbörja kriget......
Vi ska aldrig påbörja kriget.......
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg