Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Figurer i sanden


Jag minns när jag ritade dem i vattenbrynet
Den första vågen sköljde dem bort

Men i mitt minne finns de kvar

Som en slags mönster
Ur en tidig levnad




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 566 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-07 21:19



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Det var en väldigt fin liknelse! Som mönster i sanden är livets förgänglighet. Suddas ut och skapas på nytt... Fint diktat!
2014-10-10

  Peter Grahn
Vackert, får mig att tänka på barfota år i sanden på Brämö strand i kalvsundet utanför Löran.
Ta tag, lev igen!
2014-03-29

  HelenaW
Vacker..
2014-03-15

  bumerang
En betraktelse över liv och mönster som väver det samman, det fina
blir evigt kvar. Vacker bild!

2014-03-08

    ej medlem längre
Vacker!
2014-03-08

  Fem hjärtan VIP
Väldigt fin!
2014-03-07

  thyra
Minnen som trygghet! Fint!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt