Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätta fingret på




Liksom sätta fingret på
Det ärliga
Mellan människor
Backa
Inte visa
Inte visa sig själv
Tankarna
Inte låtsas om
Men sjung då
I sången får allt höras
Men vem skall lyssna
Till vilken nytta
Försöker sätta fingret på
Den ärligaste av kommunikationer
Som inte får vara
Där man når ända fram
Ända in
Som inte får finnas
Nej
Vi konstruerar ett annat liv
Som är perfekt
I uppförande
Som inte når ända in
Där gränserna är framflyttade
Där allting är inlindat
I som det skall va
Fint
Fridfullt
Fullständigt
Ordnat
Städat
Man kan odla sin perfektionism
Sitt intresse för ett ämne
I oändlighet
Det perfekta hantverket
Förlora sig i bestyr
Koncentration
Stimulera intelligensen
I ett förverkligande
Bortom vilket inga drömmar finns
Inte känna
Inte visa
Inte prata
Låta locket ligga
Eller ett täcke
Bädda ner
Bädda in
Den ärliga
Ska sova
Inte finnas
Lobotomeras
Tills inga sånger
Längre behövs




Fri vers av PkA
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-08 04:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns oändligt mer än de orden. Bra skrivet!
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA