Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett tv-program om bröstimplantat och andra skönhetsoperationer...


Bevingade ord




Somnade till snöblandat regn
mot rutan -

Drömde det var sommar
och att en fjäril satt sig
på mitt ena bröst

Den hade obegripliga ord
på sin vackra vinge,
men att läsa dem
gav mig ändå tröst

Jag vaknade leende
av att den flög

Den hade obegripligt
sagt mig
att jag var vacker
som jag är,
att jag dög.










Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-08 10:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra :)
2014-04-17

  Rozsi.kovacs

Vilken härlig sanning att vakna upp
till vackert levererat och sant
2014-03-09

  Maria Sundelin VIP
En mycket fin dröm
2014-03-09

  Densen VIP
Insidan ut på deltagarna i detta program...om du förstår vart jag vill komma...självkänslan ger sej uttryck:/
2014-03-08

    ej medlem längre
Outstanding!!!!!!!!!!!! Formfulländad och med ett rikt innehåll!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP