Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Britt-Marie Lont... Du vet vem du är ;)


Sonett en vårkväll till vår kväll...

Ja visst gör det ont...
Livets vår, vårt liv
Livet vi levde, Britt-Marie Lont...
Gjorde du det på pin kiv...?

Du barfotabarn i världen!
du står kvar i min själ...
jag följer med dig på färden,
nu säger vi farväl...

Du var så varm,
nu är du kall...
jag ville inget harm
men jag kunde ej stå pall!

Det var vår kväll -
och det var vårkväll,
jag kände mig säll...
vi låg på en fårfäll!




Bunden vers (Sonett) av livets_vår_51
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-08 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgset och vemodigt men vackert diktat!
2014-03-20

  Lena Själsöga Keijser
din stämma andas vemod

2014-03-09

  livets_vår_51
snälla grejer nu bara ;)
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

livets_vår_51
livets_vår_51