Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till du-vet-vem...


Mamma, min barndom

Mamma
Du mig amma

Mamma
du var min första flamma

Nu är du långt borta
När jag va liten berättade du för mig om Himmelen
där Gud bor från och med begynnelsen
Nu ser du att jag kommer till korta...

Mamma, ses vi igen?
Där bortom kylan?
Där bortom muren?
Där bortom vakan?




Fri vers (Modernistisk dikt) av livets_vår_51
Läst 457 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-08 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint diktat......kärleken till mamma..
2014-03-09

  Angel of love
Varm och vacker
2014-03-08

    ej medlem längre
mycket vacker
jag får otroligt mycket tårar
när jag läser den.
2014-03-08

  livets_vår_51
bra text dock
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

livets_vår_51
livets_vår_51