Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår eviga resa

I en bil på väg norrut
griper mig en stelnad tanke

som är ärvd
från dagar
då regn rann
längs med
trottoarkanterna

då de renas församling
samlades
i rummet

nu tar hjul våra kroppar
iväg
över berg, förbi
sjöar men
på nya gator möter oss
samma gamla ljus
samma sprit och frågor

och hur blir det egentligen
med svaren?




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 188 gånger
Publicerad 2014-03-09 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon