Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har åter fått liv


Naken inför dig

 

Inre rymden är nu
mer tredimensionell


Strandade frågor
kysser luften
utan att riktigt veta
effekten
ur markens färgglada lapptäcke,

himlens förankring
i konsten
att känna tillit
konsten att inte veta
men ändå fortsätta lita
på dragna trådar
till omedveten position


I medvetna rörelser längtan

och jag

Dansar ur asketismen
flödar på nytt

 

 




Fri vers av ninfea VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-03-10 12:17



Bookmark and Share


  Engel
Det här
är kärlek
2014-10-12

  Connie
Underbar, så vackert beskrivet!
2014-06-29

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert
ser vårens gryningsögon
2014-03-15

  Åse Tropp VIP
Vackert!
2014-03-13

  SagaArt VIP
Nu dansar
hon befrielsens dans

underbar text. Kram
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP