Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men hur går det för dem?


ja, och så var det dem
som inte är beredda
som sover
fastän de tillhör

som inte förstår sig på att
tyda tidens tecken

de tror sig säkra

och när rösten ljuder
brudgummen kommer

är det för sent

dörren stängs
och festen börjar
därinne

och vreden går ut över
jorden utanför




Fri vers (Fri form) av rebecca d
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-10 23:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Allvarligt nog.
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d