Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stygga ,elaka, sociopat killar hamnar i i helvetet!

Stygga ,elaka, sociopat killar hamnar i i helvetet!

Stygga ,elaka, sociopat killar blir maktmissbukare, sadister, korumpenande tjänstemän och kommer till helvetet.

Snälla killar blir byråkrater eller kontorsråttor och hamnar i himmelen.
Där dom springer nakna på ängarna bland äppelträden.

Charmiga, omtänksamma, envisa, drivna män kommer hur långt som helst!

Feta killar bör gå ned i vikt med diet för deras hälsas skull!

          




Övriga genrer (Kåseri) av Jean-Michel Orblin
Läst 730 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-11 05:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den här var rolig!
2022-09-27

  Monica Lindgren
"springer nakna på ängarna bland äppelträden" Härlig bild!
2021-06-22

    ej medlem längre
Men Herre Gud!Jag älskar stora män, kanske kallas feta so what!Springer gärna naken i hagen och jag är stor som en Zornkulla och trivs med det.Ät och njut promenera och cykla.. för att inte bli stel och få värk. Kram
2014-03-11

  Annika Persson
Det skulle också bli enklare att försöka få en kvinna då.
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin