Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GE INTE UPP!



INGEN är så obetydlig
att den inte lämnar någon skugga!




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-11 08:59



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
visdomsandning
2014-03-12

  Ljusletaren
Visdom på hög nivå /kram
2014-03-12

  Angel of love
Så korta rader men så mycket mening i orden.
Bk
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP