Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - kaja

Någon har glömt kvar
rester i Konsumkasse
kaja kalasar




Bunden vers (Haiku) av Cris
Läst 449 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-11 11:08



Bookmark and Share


  CarinaBorg
Det här är en utmärkt haiku-dikt tycker jag. Kajans måltider känns igen.
2014-03-17

  Ponkla
Bra, kul skrivet!
2014-03-11

  Jessica Ebbesson
Kul bild! Vad tror du om att byta ordet "av" i första raden till "kvar"?
2014-03-11

    ej medlem längre
Skräp eller skatt? Det ligger i betraktarens/kajans ögon:-) Välkänt och välformulerat
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris