Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att äga en stort hjärta och att ge utan kräva något tillbaka


Våga älska in till döden

Jag gav dej mitt hjärta
Du tog det och la det
I en skål av kärlek
Så jag vågade älska någon annan

Jag gav dej min själ
Du tog den till ditt hjärta
Gav den sin frihet
Så jag vågade tänka nära tankar

Jag gav dej mitt liv
Du tog det i dina händer
Vårdade det ömt som en skatt
Så jag vågade leva i nuet

Ändå skall jag dö
Lämna dej kvar ensam
Med vetskap att
Du fick aldrig något tillbaka




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-11 11:12



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj!.. gjorde lite ont att läsa, men ack vad bra skrivet min vän..
2014-03-12

  ~LillMarlene Landen~
Hjärtskärande, mycket bra ordat. mycket vackert är:

"Jag gav dej mitt liv
Du tog det i dina händer
Vårdade det ömt som en skatt
Så jag vågade leva i nuet"

2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX