Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild no. 38

Där jag är, i den vida tysta evigheten, är varken tyngd eller tid, kropp eller ande. Där är icke något annat än ett tomrum som så vida omkring sträcka sig att det är oändligt. Dess beskaffenhet är icke möjlig att vid något mått mäta eller vid någon substans bestämma. Några gränser finnes icke att avgöra vare sig begynnelse eller ände, ej heller är det möjligt att skilja Jag från Det, Det från Jag. Och jag vet ej om jag före detta varit något annat. Om jag någon begynnelse haft. Om något slut komma skall. Allt jag vet är detta, detta är allt som är.


 


 


 


 


 


 


 




Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 555 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-11 18:36



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Verklihgt fint skaldat. Skön behandling av språket. Gillar mycket
2014-03-12

    ej medlem längre
det blir lätt lite distanserat med de ålderdomliga ordvalen OCH bilden. som att det skulle vara mer intressant att hålla texten närmare samtida talspråk eller essästil. ett ödmjukt förslag.
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson