Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var är den ljuva hämnden?


stillbild i oändlig upplaga

det som vrider sig runt
kramar inifrån och utan värme
ökar pulsen, förbereder flykt
utan egentlig fysisk anledning
dock fullständigt förståeligt
jag förbannar din existens
för du har kränkt min




Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-11 19:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den ljuva hämnden är en idé, en villfarelse. Samtidigt så härlig att drömma om, utveckla och veckla in sig i. Samt förstås, vilket texten är ett bevis på, att skriva om.
2014-08-15

    Jim Friberg VIP
Fortsätt att skriv!
2014-08-07

  Wolf Wallström
Hämnden finns för överlevnads och rättfärdigandets mening. En del av livet som Du så bra beskriver.
2014-08-07

  Magnus 7.0
Oerhört pricksäkert ang detta monster, döpt till Ångest.. Tror faktiskt att jag bokmärker!
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad