Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild no. 59

     Låt mig förtälja detta, medan tid ännu finnes. Jag är blott en av många förlorade röster, icke möjlig att höra, ändock synlig, en tid till, en tid till. Bär tålamod, till mig komma så otaligt många ord att jag ej vet hur jag skall begynna min enkla mening.
     Om jag förmådde slita bandet, till allt vad jag hållit för sanning. Om jag likt himmelens fåglar förmådde stiga i höga skyarna och likt molnen driva iväg, vidare in i dess oändliga vidder, vore min mening icke så vansklig att författa. Ja, hade jag blott en önskan vore denna just detta, att min mening nådde blott en enda människa.


 


 


 


 


 


 


 




Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 515 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-11 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson