Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje helg utan dig betyder snedtripp för mig

är det inte skrattretande
hur du jämförde dig själv med en cigarett
och mig med en rökare

-




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-11 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött