Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som man känner det ibland.


en påkommen uppgivenhet

Kasta sten i vattnet!
Blås bubblor i luften!

Stenen sjunker
Bubblan spricker.

Blank står horisonten mot dig.
Orubblig.

Kasta, blås. sparka, slå!

ej ett uns rör det världen.
likgiltigheten är fullkomlig.

Låt lika gärna bli.

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-11 20:46

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj. tungt. känner igen känslan och vet att den kommer tillbaka då och då.
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram