Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå! Är det någon där?



Ropade förtvivlat efter en skyddsängel
fick inget svar

Alla var sjukskrivna
hade gått in i väggen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-12 08:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Igenkänning på högnivå! När det gäller är man oftast ensam.
2014-03-12

  Alicia Stenfors
Du är en skatt, Marita! Varför ingen upptäckt dig tidigare?
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP