Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är meningen

Vi matas med
frågor utan mening
För att glömma
de frågor som har




Fri vers (Fri form) av maverick
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-12 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maverick