Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tango


gnistranade tango medan solen den dör
jag sjunger min visa
men ingen här hör
orden om saknad
orden om sorg

allt blir till fukt
blir till pärlor,
förkastligt likt
skärvor & hål

jag tvättar min mun
jag sjunger min sång
om bilder som redan är stulna

farväl & farväl
rinner mellan händerna mina




Fri vers av Nils W
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-03-20 13:05



Bookmark and Share


  yoyyo
snyggt poetat :)
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nils W