Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjölk och taggtråd


i min hjärnas rostiga kammare
ekar ditt namn,
jag surrar mina händer samman
med taggtråd
&, knaprar i mig
mitt namn...
ty,
allt är dimmor
& dova trumpeter,
vissnande blommor
& utspilld mjölk




Fri vers av Nils W
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-03-20 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils W