Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jarri

Int’ tror jag att livet skulle bli bättre
Av att jag hade en ekorre innanför skjortan
Men ibland kan jag inte hjälpa att jag saknar
Det där krafsandet från ett litet djur
Som snaskar på mina nötter




Fri vers av Svarte Petter
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-13 00:05



Bookmark and Share


  Onders
etiskt, menar du väl?
2014-03-13

  Tess74
Haha ja du...slutet är ju bara för episkt!
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Svarte Petter