Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vacker syn



När jag såg dig i ögonen
såg jag mig själv

Sänkte blicken

Skämdes




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-13 08:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
På sej själv känner man andra, heter det väl...stark text som känns...
2014-03-14

  Angel of love
Usch berörande stark text.
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP