Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anledning av att en del inte skiljer på text och person.


Skjut inte budbäraren

Jag är gift sedan länge och har ett antal utflugna barn i varierande åldrar.
Jag har en, så småningom, handikappande sjukdom som inte är MS och jag är numera inte helt frisk.
Jag har tillbringat min fritid i stall och utomhus med diverse hundar.
Så långt är allt väldigt sant och vad jag vill lämna ut om mig själv.

Jag utgår ifrån att det jag läser inte är detsamma som personen som skrev det. Om jag någon gång är kritisk, hoppas jag att det framgår att det är texten jag kritiserar, inte personen bakom den - för jag anser att om det visserligen är personliga tankar, går det inte fastställa om det är absoluta sanningar eller vilda fabuleringar. Det kanske inte ens är en nyligen tänkt tanke som kommit att publiceras!

Jag hoppas innerligt att alla som läser, förstår att det är konst vi sysslar med och som konstnär är man företrädare för fantasier, drömmar och förhoppningar!
Man skjuter inte konstnären - man kritiserar verket.




Övriga genrer av kirsti ylinikka VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-13 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"fantasier, drömmar och förhoppningar!"

Fint sagt, jag
älskar dessa
universella
sanningar.
2020-01-22
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP