Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är okej







Det måste få komma ut
Det måste ut

Det kommer snart att kännas bra igen
Men jag måste få ut det-
Allt är ju bra, inget har hänt
Det gör bara ont
Svider så att jag nästan grinar
Jag måste ha fått något i ögat
En ögonfrans
Så är det nog...

Där kan den ju inte vara




Fri vers (Fri form) av Mithril
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-13 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mithril