Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation

Jag säger så många ord

Vänder dem och vrider

Du säger inte så mycket

Och ingen förstår 

Vi bara ser våra egna kreationer




Fri vers av Undine
Läst 367 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-13 22:22



Bookmark and Share


  onomatopoetisk
Tycker om denna texten väldigt mycket!
2014-03-15

    ej medlem längre
Snyggt!
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine